Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Komoly dilemma lehet az első randin, hogy vigyünk-e ajándékot a kiszemeltnek, vagy üres kézzel próbáljunk szerencsét. Összességében kijelenthető, hogy amennyiben hatásos belépőt akarunk, akkor feltétlenül vigyünk magunkkal egy kis apróságot, ez ugyanis egy jól sikerült randi esetén az első igazi szuvenír, az első ránk emlékeztető tárgy lehet, aminek éppen ezért nagyon jónak kell lennie. 

Hogy milyen az igazán jó ajándék az első randira? Először is nem túl drága, nem túl nagy, nem túl kihívó, és nem is vörös rózsa. A vörös rózsa ugyanis egyrészt elcsépelt, másrészt az első találkozóra nem illik, nem szabad azt vinni, mert a lángoló szerelem, a vágyak kifejezője, és ha még csak most alakul ki valami két ember között, akkor könnyedén összezavarhatjuk a másikat egy szép vörös rózsával. Tartogassuk azt egy kicsit későbbre! Az első randira azért nehéz ajándékot venni, mert általában nem ismerjük a másikat, az érdeklődési körét, a szokásait. Emiatt sokan inkább hanyagolják is az ajándékot, és az első alkalommal inkább a társaság, egy finom vacsora vagy egy kellemes élmény lesz a legnagyobb ajándék. Ez is egy megoldás, de azért van néhány olyan dolog, aminek garantáltan minden nő örül, ezen felül pedig biztosan szerzünk egy jó pontot is, ha ezzel indítunk.


Ilyen tökéletes ajándék például egy finom csoki. Nem a legolcsóbb bonbon, amit csak megkapni a közeli szupermarketben, hanem valamiféle kézműves csokoládé, vagy limitált kiadású, díszdobozos csoki, ami egyrészt biztosan finom, nem végzi a kukában, másrészt jelzi, hogy készültünk a nagy alkalomra, és nagyon komolyak a szándékaink. Biztosan nem nyúlunk nagyon mellé abban az esetben, ha ajándéknak valamilyen kis illatos dolgot viszünk magunkkal. Minden csaj garantáltan oda lesz például néhány szuper fürdőgolyóért, egy kis kézműves szappanért, vagy egy szép illatgyertyáért, amit meggyújtva garantáltan mi jutunk majd az eszébe. 

Amit vegyünk figyelembe, hogy az ajándék ne legyen nagy, inkább csak egy kis figyelmességnek tűnjön, mint valódi emléknek, legyen például egy aranyos kis mackó, amit kitehet a szobájában, vagy egy csajos kulcstartó. Ezek nem túl drága holmik, a lányok mégis figyelmességként, kedvességként fogják majd fel, és garantáltan egy jó pontot is szerzünk ezzel náluk. A következő randikon aztán jöhet majd a vörös rózsa vagy a parfüm, ha már kezd komolyabbra fordulni kettőtök között a viszony!

Hozzászólások