Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Az első randi általában mindig több kérdést vet fel, mint gondolnánk, hiszen hiába érezzük magunkat tapasztaltnak, hiába volt már akár több komoly kapcsolatunk is a múltban, az első randevú mindig olyan különleges esemény, amin sok múlik. Az nyilván mindenki számára egyértelmű, hogy az első ilyen találkozó során nem tanácsos eljutni az ágyig – ha csak nem az volt a célunk –, de vajon mi az, amit még megengedhetünk a másiknak? Egy puszi? Egy ölelés? Egy szájra puszi? Esetleg egy csók is belefér?

Néhány évtizeddel ezelőtt ezen a téren sokkal könnyebb volt az emberek dolga, hiszen nagyanyáink és nagyapáink lényegesen konzervatívabb neveltetést kaptak, ezáltal az első randin semmiféle testi kapcsolat, még kézfogás sem jöhetett létre fiú és lány között, a házasságig pedig minden komolyabb dolog tiltott volt. Ezek az idők – szerencsére vagy sajnos, ezt mindenki döntse el maga – elmúltak, így ma már korántsem ennyire egyértelmű, hogy mik azok a dolgok, amiket szabad, és amiket nem szabad megtennünk az első randin. Nyilván ma sem mindegy senkinek sem, hogy milyen megítélést kap környezetétől, ezáltal hogy mit enged meg az első randin, de azt azért tudni kell, hogy a fiúk és a lányok egyaránt mást tulajdonítanak ennek a dolognak. 

A fiúk általánosságban egy csókot nem igazán vérteznek fel különleges tulajdonságokkal, de a lányok hajlamosabbak arra – főként a fiatalabbak –, hogy rögtön az első csók után már az oltár előtt lássák magukat, és egyből a közös jövőt tervezgetik. Már csak emiatt is nagyon fontos, hogy az első csókkal várjuk ki a megfelelő alkalmat, és ne essünk rögtön egymásnak az első randin!


Fontos kiemelni, hogy mindenkinek vannak olyan időszakai – egyeseknek évekig, másoknak szinte egyáltalán –, amelyek során könnyű kalandra vágyik, ezáltal azért randizik emberekkel, hogy ott történjen valami. Ha ezt tesszük, számoljunk a lehetséges következményekkel és megítélésünkkel is. Amennyiben valamiért arra szavazunk, hogy az első randin csattanjon el az első csók, készüljünk fel a következményekre, de maradjunk meg inkább a józanész határain belül, és gondoljunk arra, hogy lényegében egy idegenről van szó, akiről még szinte semmit sem tudunk, ezáltal a történet nem kizárt, hogy happy enddel zárul, de az is lehetséges, hogy – kis túlzással – tragédiával. A csók tehát szabad az első randin, de csak akkor, ha tisztában vagyunk a következményeivel!

Hozzászólások