Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Egy jó randi nem csak azon áll vagy bukik, hogy mennyi pénz csörög a zsebeidben. Tény, hogy több a lehetőség abban az esetben, ha tele van a pénztárcánk, azonban mindenkinek vannak nehezebb időszakai, amikor befutott egy váratlan kiadás, egy büntetés vagy bármi más. Ilyenkor a legrosszabb, amit tehetünk, hogy lemondjuk a randit, hiszen nem csak költekezéssel lehet emlékezetes estét szerezni a másiknak!

Ha nyár van, és odakint jó az idő, akkor a legjobb, ha elhívjuk a másikat egy romantikus esti sétára. Nincs is annál szebb, mint sétálni egyet egy folyó partján, egy parkban, leülni a hűs fák közé, miközben nézzük a lemenő Nap sugarait. Ezt követően beülhettek nyugodtan egy cukrászdába, esetleg egy kávézóba, és egészen estig beszélgethettek úgy, hogy alig költöttél valamit. Ha teljesen le vagyunk égve, érdemes kicsit elgondolkozni azon, hogy kik is vannak a baráti körünkben! Természetesen nem arról van szó, hogy kölcsön kérjünk egy kis pénzt, sokkal inkább arról, hogy ha valaki vidéken lakik, akkor elmehetünk hozzájuk túrázni egy nagyot, ha pedig valakinek vendéglátóhelye van, esetleg valamilyen különleges szolgáltatás köthető hozzá – például lehet nála lovagolni vagy quadozni –, akkor kérjük meg, hogy hadd menjünk el, és majd fizetéskor rendezzük az összeget. Ha jóban vagytok, bizonyára nem fog nemet mondani a kérésre!


Természetesen gyakran ki sem kell mozdulni akár még otthonról sem azért, hogy jól sikerüljön egy randi! Ha már jobban ismeritek egymást, tehát itt lenne az ideje az első ott alvásnak vagy háznézőnek, akkor itt a remek alkalom. Vegyél olcsó alapanyagokat, főzz egy finom vacsorát, majd utána néhány pohár bor, esetleg egy kis pattogatott kukorica mellett nézzetek meg egy jó filmet, aztán jöjjön, aminek jönnie kell. Egy ilyen randi garantáltan nem kerül sokba, és még biztosan emlékezetes is marad!

Hozzászólások