Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


A legtöbb randi gyakran azon áll vagy bukik, hogy a férfiak és a nők mennyire tudják leolvasni a másik félről azt, hogy jelenlétükkel mit váltottak ki. Sokan csak tapasztalatlanságból nem tudják, hogy mire kell figyelni, míg mások gyakran olyan rossz emberismerők, hogy még az egyértelmű jeleket is félreértelmezik.

Amit ebben a témában elsőként meg kell tanulnunk, hogy a szem a lélek tükre! Az emberek többségének a szeméből kiolvashatók az aktuális gondolatai, így például biztos lehetsz a szimpátiában akkor, ha már a szemeivel is mosolyog, hanem grimaszol, hanem élesen téged figyel, keresi a tekinteted, nem kapkodja félre a szemét. Érdemes figyelni azt is, hogy miről beszél, és hogyan beszélget veled a partnered. Ha nem csak csendesen hallgat, hanem az éles, makulátlan figyelem mellett gyakran kérdez, beszél, és érezhetően rajong az adott témáért, ezáltal érted, akkor biztos lehetsz abban, hogy felkeltetted az érdeklődését. Ha viszont folyamatosan terel, új témával akar előrukkolni, akkor az sosem túl jó jel.


Szintén árulkodó, ha a másik fél megérint téged! Ezeket a nők gyakran hajlamosak ösztönösen előadni, ezáltal egy nevetés közben hozzád ér, megfogja a kezedet, vagy csak megsimogat. Ha ilyen történik, azonnal tudnod kell, hogy ez egy tudatos cselekvés volt, amivel azt üzente neked, hogy célegyenesben vagy. 

Ha nem érted ezeket az apró jeleket, az is lehet, hogy határozottabban mutatja ki érzéseit, ezáltal például magához húz, séta közben beléd karol, az bizonyára azt jelenti, hogy élvezi a társaságodat, szeret veled lenni és vonzódik is hozzád. Természetesen számtalan egyéb jel is utalhat arra, hogy a hölgy szimpatizál veled, például, ha kinyomja a csörgő telefonját, vagy ha barátaival együtt érkezett – például egy szórakozóhelyre –, és csak veled foglalkozik. Fontos, hogy ne csak felismerd, hanem reagálj is ezekre az apró pillanatokra a siker érdekében!

Hozzászólások