Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Ha te is régóta próbálkozol már párkereséssel, de mindeddig eredménytelen volt az összes próbálkozásod, akkor nem feltétlenül másban van a hiba. Elkeseredned természetesen nem kell, pláne abban az esetben, ha képes vagy a változásra, hiszen vannak olyan férfitípusok, amelyek nagyon vonzzák a nőket, míg mások egyenesen taszítják őket, és ez gyakran hosszú évekig tartó, eredménytelen párkeresésben nyilvánul meg. Hogy melyek ezek a férfitípusok? 

Ilyenek például azok, amelyek igénylik a figyelmet, tehát túlontúl érzelgősek és emocionálisak, állandóan biztosítanak másokat a saját érzéseiről, bizonytalanok, igénylik mások nyugtázását, legyen szó akár a magánéletről, akár a munkáról, akár olyan egyszerű dolgokról, mint a ruházkodás. A nők ugyanis bár szeretik azokat a pasikat, amelyek könnyen kimutatják érzelmeiket, azonban általában azokat tartják szexuálisan vonzónak, akik magabiztosak, függetlenek és erős akaraterővel rendelkeznek. Emiatt a túlzott érzelgősség, netán éppen a sírás a kapcsolat kezdetén nagyon visszataszító lehet, ha csak nem társul mellé egy olyan alkat, ami ezt egyensúlyozná. Nem igazán szeretik a nők a túl kiszámítható férfiakat sem, akik túl unalmasak, túl sablonosak és képtelenek meglepetést okozni. A kiszámíthatatlanság, a titkolózás és a szabadságérzet ugyanis a nők számára általánosságban vonzó tulajdonság, ezért is szeretik jobban a rosszfiús jellemeket. 


Szintén taszító férfitulajdonság még a fölényesség is. Ha valaki lekezelően beszél egy nővel, azt bizonyára senki sem szereti, mert a nők ezzel azt hihetik, hogy butábbnak, alacsonyabb rendűeknek hiszik őket, amit egyetlen nő sem szeret. Márpedig amennyiben egy férfi már az első találkozók idején is így beszél valakivel, akkor a későbbiekben, amikor komolyabbra fordul a kapcsolat, ennél súlyosabb is lehet a helyzet. 

A neveletlen férfiak szintén nagyon taszíthatják a nőket, de azok sem tesznek túl jó benyomást a másik nemre, akik például kendőzetlenül beszélnek szerelmi kalandjaikról vagy előző kapcsolataikról. Ez a fajta hozzáállás soha nem jön be a nőknek, noha természetesen a későbbiekben ők is szeretnék tudni, hogy milyen nőkkel hozta össze jövendőbeli párját a sors. Amennyiben azonban nem kérdezik, egy férfi soha ne beszéljen erről. Azonnal elfelejthetjük egy nő hosszabb távú támogatását abban az esetben, ha férfiként túl fukarak vagyunk, tehát amennyiben hagyjuk fizetni a másik felet, vagy még pofátlan módon fel is vetjük neki, hogy legalább az ő részét egyenlítse ki, esetleg szóvá tesszük, hogy az olcsóbb bort rendelje meg, esetleg csak egyféle ételt rendeljen. Az első találkozások idején a spórolás fogalmának még csak gondolatban sem szabad felmerülnie. Ha a nő nem érzi a határokat, bizonyára nem a te pénztárcádhoz való.

Vannak tipikusan olyan férfiak, akik minden egyes beszélgetést képesek vitával zárni. A vita, de sokkal inkább a véleménykülönbség nem minden esetben problémás, de bizonyos határ után a nő már kényelmetlenül érezheti magát emiatt, éppen ezért, ha hajlamosak vagyunk erre, inkább kétszer is gondoljuk át, hogy mit mondunk a másiknak. Még ennél is rosszabb, nem mellesleg taszítóbb férfitípus az, amelyik mindig magának ad igazat még úgy is, ha eközben át kell gázolnia másokon, például éppen leendő partnerén. Ennél a típusnál már csak az rosszabb, ha valaki például annyira egoista, hogy folyamatosan a nő szavába vág, nem figyel rá eléggé, esetleg képes már az első alkalmakkor megsérteni őt úgy, hogy azt még csak nem is érzékeli.

Hozzászólások