Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Egy randin, pláne az első találkozáskor az egyik legnehezebb dolog eldönteni, hogy vajon érdekeljük-e a másikat, vagy sem. Nagyon nehéz ugyanis egy tulajdonképpen idegen arckifejezéséből és testbeszédéből kiolvasni, hogy mit gondol a másik. Vannak azonban olyan határozott jelek, amelyek még az esetleges rózsaszín köd ellenére is egyértelműsítik, hogy randi-partnerünk nem érdekeljük olyan mértékben, ahogyan azt mi szeretnénk.

Az egyik legbiztosabb jele mindennek, ha a partner nem akar egyedül találkozni velünk, hanem csak egy baráti társasággal, esetleg egy másik párral. Ez az egyik legkomolyabb figyelmeztető jelzés, hiszen ezzel azt üzeni, hogy ő csak jól szeretné érezni magát, ehhez azonban nem fontos, hogy csak mi ketten legyünk ott. Nagyon sokan félreértik ezt, és azt hiszik, hogy a másik fél ezzel csak tiszteletben tartja függetlenségét, pedig korántsem erről van szó, sokkal inkább arról, hogy nem akar minket mélyebben megismerni.
 
Árulkodó jel lehet még az is, ha a másik fél rendszeresen, és többnyire az utolsó pillanatokban lemondja a találkákat. Ez nem csak annak az egyértelmű jele, hogy a másik fél nincs oda értünk, hanem óriási tiszteletlenség is, legyen szó akár nőről, akár férfiról. Ha a másik fél nem meri, vagy nem akarja elmondani a lemondások tényleges okát, inkább lépjünk mi, és ha úgysem vagyunk fontosak számára, akkor bizonyára nem érinti majd túl rosszul, amennyiben nem keressük többé.


Árulkodó jel lehet az is, ha a randik alatt a másik fél nem fordít ránk elég figyelmet. Példának okáért folyamatosan a telefonját nyomkodja, nem néz a szemünkbe, folyamatosan a szavunkba vág, vagy csak egyszerűen nem figyel arra, hogy mit mondunk neki. Ha hiányzik a figyelem hiánya, ne öljünk több energiát ebbe a kapcsolatba!

Amennyiben ezeket tapasztalod, de mégsem szeretnél lemondani a másikról, két dolgot tehetsz. Az egyik az, hogy megkéred: játsszon nyílt lapokkal, legyen őszinte hozzád, és mondja el, hogy szeretne-e jobban megismerni téged, vagy csak játszadozik velünk, esetleg még ő sem tudja, pontosan mit akar. Ha már ennyi energiát sem akarunk beleölni ebbe az egészbe, a legegyszerűbb, ha nem jelentkezünk, nem keressük többet, és ha neki nem jutunk eszébe figyelmeztetés nélkül, akkor teljesen felesleges még azon is aggódnunk, hogy esetleg mi lett volna, ha…

Hozzászólások


SteveFromSmashMouth

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
"Ha hiányzik a figyelem hiánya, ne öljünk több energiát ebbe a kapcsolatba!"

Nem a figyelem hiánya hiányzik, hanem maga a figyelem hiányzik Kacsintás