Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Egy randin nagyon sokan tartanak attól, nehogy beálljon a kínos csend, amelynek során hosszú másodpercekig, esetleg percekig csak hebegés és habogás történik, esetleg fejvakargatás. Ha te is félsz ettől, érdemes számításba venned az alábbi tippeket és trükköket ahhoz, hogy elkerülhesd azt a bizonyos kínos csendet.

Az első és legfontosabb, hogy tudjuk irányítani a beszélgetést, ha kell, készüljünk fel előre néhány B-terves témával éppen arra az eshetőségre, ha beállna az a bizonyos kínos csend. Természetesen ne kövesd el azt a hibát, hogy ilyenkor átmész vallatásba, hiszen az könnyedén visszafelé elsülő fegyver lehet. Fontos ilyen esetekben, hogy kerüljük az eldöntendő kérdéseket, hiszen amennyiben felteszünk egy kérdést, és arra csak egy igent vagy egy nemet kapunk, azzal lényegében ugyanott vagyunk, mint korábban. Ha partnerünk kissé bizonytalan, úgy tegyük fel a kérdést, hogy már lehetséges válaszokat is adunk neki, de sose mondjunk olyanokat, hogy „fejtsd ki bővebben”, vagy „beszélj erről többet”, mert nem egy állásinterjún van, hanem egy randin.


Ha konkrét témákról van szó, akkor érdemes a kínos csend beálltakor feldobni a szabadidős tevékenységeket. Hagyd, hogy nyugodtan felsorolja miket csinál, miket szeret – például sport, zene, film –, és utána ezekből szépen felépítheted a beszélgetés többi témáját, mindig visszanyúlva az egyes tevékenységekhez, és a beszélgetés újra be fog indulni. Mindez azért is nagyon fontos, mert ebből azonnal leszűrhetjük majd, hogy van-e közös érdeklődési körünk vagy sem. Ha van, az a beszélgetés szempontjából még szerencsésebb. Ha a lány hajlik rá, mindig sikeresen törheted meg a csendet néhány aktuális témával, attól függően, hogy mi érdekli őt! Legyen az bulvár, sztárság, akár valami aktuálpolitikai helyzet, nyugodtan hozd szóba, csak ne vitatkozz, inkább beszélgessetek, ezek tökéletes folytató témái lesznek a beszélgetésnek.

Hozzászólások


zoli1983

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
ez így igaz ahogy meg van írval,nem kell parázni mindent meg lehet oldani,csak egy kicsit gondolkodni kell hogy mit is mondjon az ember az első randinNevetés