Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Noha minden kornak megvan a maga férfiideálja, összességében vannak olyan tulajdonságok, amelyekre általában kiemelkedően buknak a nők. Hogy melyek ezek?

Kutatások igazolták például, hogy azok a férfiak sokkal sikeresebbek a randizásban, akik magasabbak az átlagnál, a nők ugyanis megvesznek a magas, de legalábbis náluk magasabb férfiakért. Természetesen nem kell elcsüggednünk akkor sem, ha esetleg alacsonyak vagyunk, csak keressünk hozzánk megfelelő méretű párt, és a siker garantált. A magasság mellett a nők jelentős többsége odáig van a klasszikus görög istenekről mintázott testalkatért, tehát a kidolgozott felsőtest, a széles váll, a formás vádli, a keskeny csípő garantált siker lesz. Amennyiben általánosságban kellemes, sportos a testalkatunk, jó a tartásunk, és nem vagyunk púposak vagy aránytalan testalkatúak – tehát a széles váll és a keskeny csípő adott –, már az is sokkal sikeresebbé tehet minket a nőknél.

A markáns és férfias vonások egyébiránt minden téren dominálnak, ezáltal például kutatások azt is bebizonyították, hogy sokkal nagyobb sikerük van a nőknél azoknak a férfiaknak, akik széles állkapoccsal rendelkeznek. A széles állkapocs hátterében egyébiránt mindig a magas tesztoszteron szint áll, tehát korántsem az, hogy esetleg sokkal szexisebbek lennének a széles arccsonttal rendelkező férfiak. Az elhangzottakon kívül a kutatások szerint leginkább azok a férfiak nagyon sikeresek még a nőknél, akik kellemes és mély hanggal rendelkeznek. A dörmögés, a motyogás vagy az artikulálatlanság már nem előny, de ha valaki mély, férfias és kellemes hanggal rendelkezik, sokkal könnyebben meggyőzi a nőket arról, hogy ő a megfelelő partner. Nem mellesleg a mély hang szintén a tesztoszteron szintjével van összefüggésben!

Hozzászólások


Priest82

  • Publikálva 3 évvel ezelőtt
Csak azért kérdezem mert mindenhol pl reklámokban filmeken plakátokon stb mindig a félistenek vannak.Szerintem ez nem a női genetikai kódoláson múlik,hanem szimpla megtévesztés.Mert mindenhol a félisteneket látják így tudat alatt elhitetik velük hogy ők az ideális férfiak.De ez csak az én véleményem.

Priest82

  • Publikálva 3 évvel ezelőtt
Lehet benne igazság.De mi van akkor ha egy pasi genetikailag vékony alkatú,vagy nem elég mély a hangja tehát nem egy görög fél isten.Akkor mi a helyzet?Persze ez nem hátrány magam bőrén tapasztaltam.Akkor ezek a férfiak nem rúgnak labdába?