Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Noha aranyszabály, hogy az első randin még tilos a csók, a második vagy harmadik randin, ha megvan az a bizonyos szikra, akkor érdemes belevetni magunkat a nyelvcsatába, hiszen érdemes úgyszólván magasabb szintre helyezni a kapcsolatot. Ha férfiak vagyunk, érdemes figyelembe vennünk a nők igényeit ezen a téren, hiszen romantikus, kellemes emlékű csókot szeretnének, ezt pedig nagyon könnyű elrontani. Hogy miként?

Példának okáért úgy, hogy a romantikus, finom csók helyett lényegében egy hatalmas, tocsogó nyelvet kapnak a szájukba, méghozzá azt is szélsebesen, gyorsan, forgó mozgást alkalmazva, ami minden, csak nem izgató. Noha nevetés is lehet a vége, de a legtöbb esetben a pontatlanul célzó pasikat sem igazán kedvelik a nők az első csók idején, szóval csak akkor csukd be a szemed teljesen, ha már teljesen célra találtál, nehogy az orrán vagy az állon landolj, mert az elég kiábrándító tud lenni. Pláne elsőre! 


Természetesen örök szabály, hogy a leheletre mindennél nagyobb figyelmet fordítsunk, hiszen senki sem szeretne egy rossz szájízű csókot kapni elsőre. Ez nem csak azt jelenti, hogy szopogassunk mentolos cukorkát a randi alatt, hanem azt is, hogy ha lehet, akkor legalább az első csók előtt – már ha tervezzük –, ne fogyasszunk kellemetlen alkoholt, hagymás ételt, és ne is gyújtsunk rá.

Szintén illúzióromboló lehet nagyon sok lány számára az első csók abban az esetben, ha a puha, kellemesen nedves és édes ajkak helyett egy száraz, töredezett, kemény száj csapódik neki az ajkának. Az ajakbalzsam ma már nem csak nők számára érhető el, pasik is bátran alkalmazhatják – pláne ilyen esetekben. Amit fontos tisztázni, hogy a nők az első csókot mindig lassúnak, romantikusnak és gyengédnek képzelik el, tehát: kerüljük a harapdálást, a kapkodást, és azt is, hogy végig tágra nyílt szemekkel bámulunk. 

Hozzászólások