Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Mozi? Séta? Kávézó? Vacsora? Ezek az úgynevezett snassz randi-helyszínek, amelyek legelső alkalommal, az ismerkedés fázisában talán megfelelőnek bizonyulnak, de amennyiben szeretnénk életre szóló élményt adni leendő párunknak, mutassuk meg neki, hogy mennyire kreatívak vagyunk, ha randizásról van szó.

A sokadik randit már finoman szólva is kínos egy vacsoraasztalnál eltölteni, éppen ezért nyugodtan törekedjünk valami igazi újdonságra, ezáltal ha mindketten sportos jellemek vagytok, menjetek például el együtt sportolni valamit. Lehet ez egy közös kerékpártúra, hegymászás, teniszezés, de amennyiben bevállalósak vagytok, akkor elmehettek paintballozni vagy korcsolyázni is. Amennyiben szenvedélyetek a játék, elviheted párodat egy klasszikus árkád játékterembe is, ahol virtuálisan hadakozhattok egy kicsit egymás ellen. Versenyzés, lövöldözés, száguldozás, garantáltan önfeledt szórakozás lesz a vége. Arról nem is beszélve, hogy kialakulhatnak olyan pillanatok, amikor „véletlenül” a karjaidba sodorja őt a játék heve…


Szintén a különleges randevúk sorát erősíti, ha például közös kulturális élményt is szereztek a találkozó során. Vannak olyan párok, akik imádják a tudományt, vagy csak kifejezetten érdeklődnek egy-egy téma iránt. A te feladatod az lesz, hogy felkeresd a közelben megtalálható, ezen felül pedig témába vágó múzeumok és kiállítások listáját, hogy elmenjetek oda, majd egy jó vacsora mellett kitárgyaljátok a látottakat. El tudsz képzelni romantikusabbat egy közös csillagvizsgálásnál? Természetes, hogy nem! Éppen emiatt kiváló program lehet az is, ha elmentek egy a környéketeken található csillagvizsgálóba, esetleg nyáron kifekszetek a szabadba, és együtt felfedezitek a végtelen világűr, illetve a csillagok rejtélyeit. Ez egy olyan különleges élmény lesz, ami garantáltan egy életre szóló emléket jelent majd mindkettőtök számára.

Hozzászólások