Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


A randizásnak sajnos nincs egy olyan mindenki számára bevált és működő receptje, ami tökéletes abban az esetben, ha szeretnénk megnyerni magunknak szívünk választottját. Ha férfiak vagyunk, és szeretnénk kihozni magunkból a legtöbbet, az alábbi dolgokat mégis érdemes prioritásba venni!

1. Az udvariasság és a lovagiasság a legfontosabb! Minden nő imádja, ha igazi udvarhölgyként kezelik, bókolnak neki és kedvesen bánnak vele. Ez nem csak azt jelenti, hogy alátoljuk a széket, vagy előreengedjük az ajtón, hanem hogy valóban úgy is viselkedünk vele, mint egy hölgynek jár.

2. Minden nő imádja a vicces pasikat! Ha képes vagy önfeledten nevetni, természetesen nem gusztustalan, malac módon, ezen felül pedig megnevettetni szíved választottját, biztos lehetsz abban, hogy fél-sikert értél el. 

3. Nem csak a humor, az intelligencia is számít. A hölgyek odáig vannak azokért a pasikért, akik nem csak megnevettetik őket, hanem ezen felül képesek folyamatosan tudásukkal is elkápráztatni őket. Minél szenvedélyesebben beszélsz vele, minél odaadóbb vagy, minél választékosabban társalogsz, minél többször meggyőzöd a másikat tudásodról, annál nagyobb sikered lesz.


4. Ami a nőknél a dekoltázs, az a férfiaknál a kar! Kutatások bizonyítják, hogy a feltűrt felső ujja hasonló hatást vált ki a nőkben, mint a férfiakban egy mély dekoltázs. Nyilván a férfi is csak a formás melleket bámulja meg, így a nők esetében is ez csak akkor igaz, ha a férfinek szép, izmos és szálkás az alkarja.

5. Noha részben az udvariassághoz tartozik, de érdemes külön is kiemelni a maximális figyelmet! A nők imádják, ha figyelnek rájuk, ha a férfiak maximális és önzetlen figyelmét élvezhetik, ezáltal soha ne bújj a telefonodba, ne kalandozzon el a tekinteted, a másik fél mindig érezze, hogy iszod a szavait és fontos neki, amit mondasz.

Hozzászólások