Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Hogy az első találkozáskor mit nézünk meg egy férfin, az nagy általánosságban szinte mindenkinél más, van aki a szemekre, más az alkatra asszociál, de akadnak olyanok is, akik rögtön a személyiségi jegyekre utaznak. Hogy mégis mi az, ami egy kapcsolat szempontjából fontos lehet ezen a téren? 

Összességében emberenként változik az is, hogy mit érdemes megfigyelni, de összességében az egyik legfontosabb a férfi személyisége lesz. Ha valakivel nem jutunk például közös nevezőre, akkor lehet bármilyen izmos és helyes, amennyiben nem tudunk vele beszélgetni egy jót, abban a kapcsolatban legfeljebb a testiség dominálhat majd. Az ilyen férfiak esetünkben csak a futó kalandokhoz lesznek ideálisak, de a tartalmas és mély kapcsolatokhoz már nem. Már egyetlen találkozás elegendő ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, az adott illető belsőleg is illik-e hozzánk, vagy csak külsőre tetszik nekünk. Természetesen nagyon fontos a külsőség is, leginkább a szem, a tekintet ugyanis nagyon sokat elárul egy emberről. 


Az érzelmeket, az őszinteséget, a lelki állapotot és a többi. Ha például egy randin a férfi keresi a szemkontaktust, és folyamatosan arra törekszik, hogy a szemünkbe nézzen, az nem csak egy őszinte ember lesz, hanem mi is valóban érdekeljük őt. Természetesen van itt is egy bizonyos határ, ha tehát valaki ijesztően sokáig bámul ránk, az sem lehet túl szerencsés, amennyiben pedig rendszeres elkapkodja a szemét, félrenéz, az nem túl egyenes jellemre utal.

Szintén sokat elárulhat egy emberről a testbeszéde is, amiből rengeteg dolgot le lehet szűrni. Ha például valaki túl látványosan gesztikulál, széles mozdulatokkal, az általában jót jelent, hiszen nem csak az érzelmek fontosak számára, hanem azokat könnyedén ki is mutatja majd, ami minden esetben előny. Az ilyen emberek mindig nyitottabbak, mint mások, esetükben nem kell titkolózásra és titokzatosságra számítani, sokkal inkább őszinteségre. Ő az, akivel őszintén el tudunk majd beszélgetni, akitől szenvedélyes szerelmet várhatunk, illetve maximális odafigyelést. 

Amennyiben azonban a férfi ölbe tett kézzel üli végig a randevút, nehezen mosolyogja el magát, azt is erőltetettnek érezzük, esetleg viselkedését túlontúl művinek véljük, akkor tőle nem sok jót várhatunk sem az őszinteség, sem a mély kapcsolatok tekintetében. Már Forrest Gump is megmondta egykoron, hogy nagyon sokat elárul valakiről a másik cipője. Megdöbbentő lehet, de ez is fontos lehet egy randin! Egy kutatás szerint sokan szóba sem állnak szívesen azzal, akinek nem tetszik a cipője, ami nem csak az öltözék egy része, hanem sokat elárul életmódunkról is. Sokat elárul viselőjéről az olcsó cipő, de az is, ha feltűnően koszos lábbeliről van szó, ez általában az ápolatlanság, a nemtörődömség jele – bizonyos esetekben pedig az is, hogy sár van odakint –, de az elhasznált cipő arra is utalhat, hogy valaki túlontúl ragaszkodik a bevált módszerekhez. Az ilyen férfi mellett általában nem sok izgalomra számíthatsz majd.

Természetesen egy férfiről nagyon sokat elárulhat az is, hogy mennyire ápolt. Ez a legkényesebb téma, hiszen bár lehet, hogy valakinek élettani sajátosságai miatt össze-vissza áll a frizurája, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekli, vagy ápolatlan lenne, az is lehet, hogy ez az ő stílusa, vagy túl göndör haja nem teszi lehetővé a megfelelő formázást. Érdemes megnézni a kezeket is, a körmök ápoltságán ugyanis általában mindig meglátszik, hogy valaki ad-e magára, vagy sem. Természetesen mindezt érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen ha valaki autószerelőként dolgozik, akkor igencsak nehéz lesz mindig makulátlanul tisztán tartani körmeit.

Hozzászólások