Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Az internet alapjaiban változtatta meg a társkeresés világát, hiszen ennek köszönhetően már sem kilométerek, sem országhatárok nem számítanak abban az esetben, ha az igaz szerelmet keressük. Noha az esetek többségében az internetes randizás pozitív dolog, és kellemes élményeket szül, van azonban néhány alapszabály, amit érdemes betartani ahhoz, hogy biztosan ne érjen minket meglepetés.

1. Elsőként például használjunk mindig egy olyan e-mail címet az internetes randi oldalakra való regisztrációhoz, amit csak és kizárólag erre használunk. Lehetőleg ne adjuk meg a valódi nevünket, és pláne ne szerepeljen még csak utalás szintjén sem az e-mail címben. A randi oldalon már természetesen már más a helyzet, ott érdemes felvállalni valódi nevünket, de címünket vagy telefonszámunkat soha ne adjuk ki, még privátban, megbízhatónak vélt személyeknek sem, mert belebotolhatunk akár furcsa alakokba is.

2. Alapszabály továbbá, hogy mindig csak és kizárólag olyan fotót tegyünk fel magunkról a regisztráció során, ami valódi önmagunkat mutatja. Mindenkinek óriási a kísértés, hogy egy kicsit szebbnek és jobbnak tűnjön a profilképén, azonban inkább előre tűnjön fel az igazság, mint azt követően, hogy találkoztunk valakivel, így rengeteg energiától és felesleges reménykedéstől is megkímélhetjük magunkat.

3. Az interneten bárki kiadhatja magát egy olyan személynek, aki a bizalmunkba férkőzik. Legyen bármilyen szimpatikus is a másik, mégiscsak egy idegen, akiben csak a sokadik randi után érdemes megbízni. Az első találkozók alkalmából éppen ezért valamilyen semleges és nyilvános helyet válasszunk, és magunk menjünk oda, ezen felül pedig legalább egy jó ismerősöd tudja, hogy hová mész, illetve kivel. 


4. Az internetes társkeresőkön szereplő emberek jelentős része hazudik, ezt vedd figyelembe. Ha tehát valaki mackósnak állítja be magát, az általában kövér, a kopaszodó rendszerint teljesen kopasz, a mások által szépnek mondott pedig nem feltétlenül a helyes szinonimája. A hirdetéseket tehát mindig passzírozd át egy szűrőn, és mérlegelj.

5. Ha valaki túl rámenős vagy túl romantikus, azt rendszerint érdemes elkerülni az internetes társkeresés során. Az ilyen emberek rendszerint nem lovagiasak, sokkal inkább csak szeretnék mielőbb ágyba vinni partnerüket.

6. Inkább ne legyen senkid, de soha ne kapkodj a társkereséssel! Ha már elszaladt melletted az élet nagy része, akkor sem kell kapkodni, tarts be az általános biztonsági szabályokat, és ne engedj senkit azonnal az ágyadba úgy, hogy nem ismerted meg, hiszen nem tudhatod, hogy ki is ő valójában. Ha mégis sietni akarsz, ismerkedj meg mielőbb a családjával, a gyerekeivel – ha vannak –, a munkatársaival, ami biztosítéka lehet annak, hogy valóban nem vagyunk átverés áldozatai.

7. A találkozó előtt ne csak virtuálisan érintkezzetek! Használjátok ki a modern technika előnyeit, ezáltal legalább telefonáljatok egymással néhányszor, de még szerencsésebb, ha Skype-on is beszéltek a webkamera előtt. Főként utóbbi már 99 százalékban bizonyosságot ad arról, hogy megéri-e találkozni a másikkal vagy sem.

8. Ha megvan a kiszemelt, nyugodtan nézz utána! Ez nem kémkedés vagy aljas dolog, hidd el, hogy ő is így tesz majd. Elég csak körbenézni a legismertebb közösségi oldalakon, valamint írd be a nevét a Google-be is, meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent ki lehet így deríteni a másikról, amelyek fontosak lehetnek.

9. Ami nagyon fontos ezen felül, hogy soha ne az lebegjen a szemünk előtt, hogy azonnal párt találjunk, hogy rögtön sikert érjünk el az internetes randival. Legyünk türelmesek, élvezzük mások társaságát, ne ragaszkodjunk görcsösen a pártaláláshoz, mindössze ismerkedjünk, és ha eljön az igazi, úgyis megérezzük majd.


Hozzászólások