Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


Ha te is igazi profi szeretnél lenni a randizásban – még akkor is, ha amúgy kezdő vagy –, érdemes megfogadni az alábbi randi tippeket ahhoz, hogy elkápráztasd a kiszemelt hölgyet.

1. Mindig egyeztess a randi helyszínével kapcsolatban, de olyan helyszínt válassz, ahol nincs nagy zaj, nincs túl sok ismerős, hogy nyugodtan tudjatok beszélgetni. Ez a sikeres randi és a maximális megismerkedés egyik záloga.

2. Öltözz mindig az alkalomnak megfelelően, és ügyelj arra, hogy ne munka után ess oda, hanem otthonról, ápoltan, tiszta ruhában. Tudd kivel találkozol, így ha divatmániás, akkor tudod a dolgod!

3. Készülj előre néhány témával azzal kapcsolatban, hogy miről fogtok beszélgetni. Természetesen ne csapjon át az első randi vallatássá, de fontos, hogy mindig magabiztosnak mutasd magadat, ezáltal amennyiben egy kicsit elakad a beszélgetés, akkor fel tudj dobni valamit. A család, az anyagiak, a gyerekek és a házasság, valamint természetesen az exek az első találkozókon tabunak számítanak!


4. Légy mindig lovagias, bókolj, dicsérj és mutasd ki bátran, hogy tetszik neked, de ne legyél rámenős, bunkó és alpári pedig pláne ne. Soha ne játszd meg magadat, mindig élvezze maximális figyelmedet – a telefont tehát kapcsold ki –, és ha lehet, amíg vele vagy, ne a pincérnővel szemezz.

5. Ha búcsúra kerülne sor, feltétlenül ajánld fel, hogy kísérd haza, és legyél lovagias. Bókolj, köszönd meg a találkozót, és vesd fel, hogy nagyon szívesen találkoznál vele. A csók az első randin tilos, ha csak nem ő hajlik rá, habár az elég sokat elárulhat a másikról. Az ölelés és a puszi belefér, sőt még a kézcsók is nagyon hatásos lehet!

6. Az amerikai filmekben nagy tragédiát szokott okozni a „mikor hívjuk fel újra” kérdés. A valóságban, ha jól sikerült a randi, ez teljesen mindegy, bizonyára ő is tűkön ülve vár majd arra, hogy ismét halljon felőled. Azért természetesen ne a találkozó után egy perccel csörögjön az a telefon!

Hozzászólások