Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Hírek


A szingli, azaz egyedülálló nő felismerése igen könnyű, hiszen olyan jelek árulkodnak a szingliségről, amelyek akár egy kívülállónak is hamar feltűnést okozhatnak.

A szingli nő szinte a munkahelyén él és számára a karrier a legfontosabb és a megfelelni akarás. Fontos számra, hogy főnökei maximálisan elégedettek legyenek teljesítményével így sokszor még a munkát is hazaviszik, talán még a hétvége fogalmát sem ismerik. Az otthonuk is számos árulkodó jelet magán hordoz. Amikor belépünk egy szingli lakásába akkor csak tüskés vagy szúrós növényeket találunk, csak olyan virágokat, amelyek bírják a sivatagi kiképzést is, hiszen a szingli soha nincsen otthon, így a virágait sem sűrűn szokta megöntözni. A konyhájába lépve rögtön feltűnik, hogy a legmodernebb konyhai kisgépek láthatóak mindenütt.

 

Egy szingli nőnek nem sok ideje marad a sütésre, főzésre, így ahol tudja, megkönnyíti ezeket a munkafázisokat is. Az is elképzelhető, hogy konyhai gépből egyet sem találunk, de a mirelit telis tele van mélyhűtött készételekkel. Az otthonuk berendezése igen rideg, kerülik a meleg színárnyalatokat, viszont ahol lehet ott internet, televízió és rádió is megtalálható, hogy az egyedüllét csöndjét sikerüljön megtörniük!


Hozzászólások


MadiZsolti

  • Publikálva 9 évvel ezelőtt
Van benne valami, de azért valljátok be, ez kicsit necces cikk lett és szerintem elég rövidre sikeredett ebben a témában.... Lehet, hogy néhány véleményt meg kellene hallgatnotok és újból megírni Nevetés
Engem érdekelne az a szemszög, ahonnan a mindennapokat látjuk,
és még nem jártunk a lakásában vagy nem ismerjük a szokásait, és nem egy munkahelyen dolgozunk...

szilvika

  • Publikálva 9 évvel ezelőtt
Nos, én itthon vagyok. Főzök is. Mégis szingli vagyok. Nem értek egyet tehát az íróval!

kozmokrator

  • Publikálva 9 évvel ezelőtt
Szerinted miről lehet felismerni egy egyedülálló/szingli nőt? Nevetés

Spumante

  • Publikálva 9 évvel ezelőtt
Ki írta ezt a baromságot? Aki ezt hajlandó munkának nevezni, és kiadni a kezéből, annak javaslom, máskor kérdezze is meg a tárgya alanyait.