Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Napló


Tapasztalataim randi ügyben!

Eddig minden nő olyan volt velem, hogy első randi, és utána kifújt! Nem írtak vissza nem mondták meg miért, de össze-vissza hazudoztak, hogy nem érnek, rá, ki mennek külföldre - mellesleg még mindig itthon van az egyén, mert a szomszéd városban lakik és szoktam látni -, vagy egyszerűen nem írnak rám utána, vagy még az is előfordult, hogy másnap visszamenekültek a volt vagy egy másik pasi karjaiba, ilyenre is volt példa. Csak azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszünk az miért nem mondja meg nyíltan, hogy bocs ez van. Szerintem sok kínos pillanattól megmentené magát az illető, most nem azért, de én nem fogom lejáratni egyiket sem, csak majd biztos emberére akad az ilyen illető. De volt olyan ember is aki azt mondta, "Hogyha nem lenne senki téged választanálak!" Szerintem "jófejségből" mondta az illető. Most én nem akarok egy-kalap-alá venni mindenkit, mert annak már meg volt az eredménye. Nézzétek én úgy érzem normális vagyok mindenkihez aki hozzám is normális ez tiszta sor, csak tudjátok mikor elfogy az ember türelme nem biztos, hogy utána szeretne egy kapcsolatot valakivel, és itt is ugyan az fordul elő, hogyha írok pár sort magamról és vissza kérdezek, hogy " te mi után érdeklődsz?" m,még azt se írják vissza sokat (sőt inkább senki), hogy "hát nem te utánad hülye!" Mindenki olyan amilyennek érzi magát, de ha valaki ezt elolvassa, legalább annyit tegyen meg mindenki felé "függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, hogy "sajnálom nem jössz be nekem".
Utólag még két története megosztok veletek: az egyik egy olyan lányról szól aki tetszett, találkoztunk és utána hallgatott magáról, pedig nagyon belém volt esve, mint ló a gödörbe, és nem lettünk még barátok sem, mert nem beszéltük meg a dolgunkat.
és beléptem egy másik társkeresőbe, és ott rám írt egy olyan lány, aki nekem az elején nem volt szimpatikus, 26 éves lesz idén, én meg már 24 vagyok idén. Vele a mai napig beszélünk mindig, szinte nem is telik egy úgy nap, hogy ne beszéltünk volna, pedig képről nem igazán jön be, pedig én olyan vagyok, hogy "egy esélyed van öregem, azt elszúrod nincs több!" és ő kettőt kapott tőlem, a többiek csak egyet, szóval nem minden a külső, a belső a legértékesebb az ember számára.
Összefoglalva mindenki részére: Légy őszinte, és legalább egy esélyt adj, annak az embernek aki felkeres, mert lehet, hogy ő lesz az igazi!

Hozzászólások


Vilmos23

  • Publikálva 6 évvel ezelőtt
Szia!
Amiket írtál az mind igaz.

altermanus

  • Publikálva 6 évvel ezelőtt
Köszi rencsike erre én is rájöttem Röhögés

rencsike

  • Publikálva 6 évvel ezelőtt
Szia!
Ne aggódj, valószínűleg nem őket kerested! Az a lényeg, hogy neked helyén legyen a szíved és az eszed. Sok sikert.
Renáta

santiago_jr

  • Publikálva 6 évvel ezelőtt
igazad van D. Nevetés