Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Napló


Gyorstalpaló férfiaknak..

Érzem, hogy ezzel a bejegyzéssel fogok elriasztani nagyon sok férfit magamtól, de egye fene, megteszek mindent azért, hogy jobb irányba fejlődhessetek Nevetés
Sok a panasz, hogy a nők sosem írnak vissza és olyan de olyan beképzelt picsák, akik túlságosan nagyra tartják magukat. Biztos van benne valami de többségébe ti rontjátok el és méghozzá mivel...? Első levél: De cuki vagy, chatelünk? Itt elástad már magad és a nő max. csak akkor fog visszaírni, ha nagyon-nagyon unatkozik, egyébként kapásból töröl.

Szabályok:
1, tízből nyolc férfi ugyanazt a sablonszöveget küldi el, ne tedd, mert velük együtt te is a süllyesztőben végzed.
2, kerüld (főleg az elején) ezen szavak mindegyikét (tuti van olyan nő akinek bejön, de a többségnek nem): cuki, béjbi, ****i, drágám, édes, ari
3, próbálj meg úgy tenni mintha tényleg érdekelne a másik oldalon lévő személy, szóval az sem árt, ha néha kérdéseket teszel fel, de légyszi ne ilyenekkel nyiss: milyen színű a tangád? Szereted a ****et? Miértnem? Nevetés
4, mi nők is (a hiedelmekkel ellentétben) kíváncsiak vagyunk rátok, szóval nyugodtan meséljetek magatokról. Ha nagyon muszáj, akkor leírhatod nyugodtan az adataidat (laksz, kor, munka) de ha ezeken túl már semmit nem fogsz tudni mesélni (ne görcsölj be, néha az is elég ha láttál valami vicces szitut a buszon reggel - abból már tovább lehet lépni), akkor a beszélgetés nagyon rövid időn belül unalomba fog fulladni és a nő hipphopp eltűnik a távoli messzeségben.
5, légy őszinte. Ha csalsz, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Mondd el az igazat és abból még lehet valami, de a hazugságok mindig kiderülnek és onnantól cseszheted.
6, utolsó: ha egymásra hangolódtok egy nővel (érzed és ezt ő is jelzi), akkor ne húzd hónapokig a találkozást, minél hamarabb legyetek túl rajta, hogy kiderüljön működik-e ez az életben is.

Innentől tuti nem kapok egy levelet se, bocsi, unatkoztam és gondoltam írok valamit Nevetés

Hozzászólások


Ildiko36

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
igazad van

palooo

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
Csak így tudtak megoldani…, akit érdekell, majd össze ollózza…
Aki esetleg cáfolni akarja..., megteheti...Nevetés
Pusssssszzz

palooo

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
De semmi gond..., az idő az ketyeg, természetesen a mi javunkra...Nevetés S csodálkoztok, ha a lakásban mérleget és tükröt kell cserélni, mert nem fértek bele, s akkor még finoman fogalmaztam!
A felesleges köröket meghagyjuk a sportolóknak...
Na..., 1111111111, mert foganatja úgy sem lesz, maximum nyomtok rám egy bélyeget..., de rohadtul nem érdekel, mert a társkereső oldalak 110% úgy ****, ahogy van...Szomorú

palooo

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
megvárakoztatnátok..., mert ez nálatok egy ideológia..., s ezen nem tudtok változtatni....Nevetés
A büszkeségetek nem engedi (ilyenkor), hogy egy 5 soros levelet összekarmoljatok, mert abban is csak közhelyes maszlagot karcoltok.

palooo

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
Csak hát sokkal egyszerűbb az EGO mögé bújni, és azt mondani, hogy a pasi dolga a kezdeményezés..., ha pedig a pasi odalép és próbálna ismerkedni, akkor lesöpritek, mint tornádó a légyfingot, mert kifogást azt mindig találtok!
De ha a borzasztó jóképű, charme-os, sportos bankszámla kopogtatna..., azt is

palooo

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
Ti csak várakoztok folyamatosan, mert így vagytok kódolva genetikailag..., ahhoz hogy valami történjen tenni is kéne valamit, minimum egy kezdeményezést! (ha már többre nem futja) Ezt kellene az agyatokba vésni!

palooo

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
Süket elcsépelt maszlag....!
Tényállás...Nevetés Ti csajok mindenáron csak a komoly & tartós kapcsolatot erőszakoljátok! De könyörgöm, minden kapcsolat az elsővel kezdődik! Nem úgy indul egy ismerkedés, hogy azt mondom engem CSAK a komoly és tartós kapcsolat érdekel, s ezzel le van tudva! Kiindulás nélkül semmi nincs!

keves

  • Publikálva 5 évvel ezelőtt
Kedves Gzsolt!
Ha egy nő csinos és vonzó miért kell egy férfinek ettől félnie?

altermanus

  • Publikálva 6 évvel ezelőtt
Egyetlen egy kérdésem van, ami tegnap óta nem hagy nyugodni!
Soha nem írtam sablonos szöveget, én mindig úgy adtam elő magamat aki valójában vagyok, írtam magamról, nagyjából öt sor, hogy ki vagyok, mivel foglalkozom, és mi a hobbim. És egyszerűen még azt se mondják, hogy bocs nem, akkor ez mitől van?
Tessék kibontakozni, mindenkinek nyitva van a kérdés!

enikohercegno

  • Publikálva 7 évvel ezelőtt
szia..bocsi hogy írok a szövegedhez, de láttam az oldalon és csak annyit akarok elmondani hogy teljes mértékben igazad van , mint ha a számból vetted volna ki a szót Röhögés de szó szerint Nevetés