Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Napló


Nyár van a szívemben, ha Rád gondolok, kisüt a nap, mikor Te rólad álmodozok, forró a szívem, ha a szemed látom, azt kívánom én, hogy a szád égjen a számon!

Szépen indult minden, de mégis megsebezted a szívem. Azt hittem, hogy most már boldogok lehetünk, de a szerelmünknek vége, már semmit sem tehetünk. Elbúcsúztunk egymástól, örökre vége mindennek, ezért búcsúzóként csupán csak annyit mondanék: Mindennél fontosabb voltál a szívemnek!

Láss magad előtt egy elképzelt világot, sose gondolj arra, ha valaki bántott. Harcolj az álmaidért, még ha az egész is reménytelen, az élet néha vidám, néha pedig kegyetlen. Senkinek sem sikerülhet minden, a szép világ ára a küzdelem, hogy szép világban élj, hidd el, nem reménytelen!

Az élet néha keserű, de túl kell rajta lépni, semmi sem egyszerű, az álmokat nem szabad kettétépni! Küzdeni kell a világban, hogy boldog legyen az ember, meg kell tanulni azt, hogy mindenki életében van kudarc és siker! Nincs tökéletes ember, ne irigyeljünk másokat, csak valósítsuk meg az elérhetetlennek tűnő álmainkat. És ha már ez megvan, az ember másként lát mindent, akkor fogja fel, hogy megtmore

Mindennap, minden percben csak Rád gondolok, behunyt szemmel azt képzelem, hogy édes szád csókolom. Szeretném, ha ez az álom nem csak álom volna, szeretném ha mindig velem lennél és tarthatnál két karodba!

Hiányzol, pedig még csak egyszer láttalak, nem tudok másra gondolni, a szívem nélküled megszakad. Ölelnélek mindig, éjjel és nappal, legyél itt velem vagy vigyél magaddal! Szeretlek, bár ezt még félve mondom, rád vágyok mindig és rád vágyik a csókom. Szeretném ha éreznéd, hogy csak Te kellesz nekem, bújj hozzám és ölelj, legyél mindig velem!