Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Napló


Cirka 8-10 éve még lehetett társkereső oldalakon ismerkedni normális,nem kamu nőkkel.Lehetett velük csevegni és még komolyabb kapcsolatokat is ki lehetett alakítani,ingyen vagy kis pénzekért.
Most ha bármit kezdeni akarsz és talán aránylag működő képes egy oldal,akkor min.3000/hó fejében talán tudsz kezdeni valamit. De az emberek bizalmatlanok,amin nem csodálkozom,így beszélgetni még csak tudsz egy darabig,de pl randizni már tuti hogy nem,vagyis teljesen kizárt egy komolyabb kapcsolatra szert tenni.
Pl itt ez az oldal,ingyenes.Tök jó,csak mozgás zéró........így lehetőség sincs semmire sem...

Össze foglalva MINDEN A LE HÚZÁSRÓL SZÓL!!!! sajnos.....

ui. orvoshoz ne menj mert talán ad gyógyszert,de inkább beutal valahova,ahonnan 2 napon belül az utcán vagy és nem gyógyultál meg....társkereső oldalra ne menj ha társat keresel,mert csak le húznak,elég rendesen és találsz egy csomó ott sincs hamis profilt....(tudom bizonyítani)..itt lehet hogy nihncs de itt semmi nem mozdul...pl blogok 2015.ből vannak leg utóbb......

Hát bocsi de ez van...

Hozzászólások


sylwol

  • Publikálva 3 évvel ezelőtt
Ma a tárkeresö oldalak nem társkeresés céljából vannak, csak ****keresök, ma senkit nem érdekel már komoly kapcsolat, fizetö oldalon meg a tulaj gazdagodik de párt nem találni ennyi az egész -egy nagy üzlet és semmit sem ér !!!!!!