Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Napló


A RandiTime.hu hölgyeket kérdezett meg arról, hogy milyen "eszközöket" használnak annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek a nekik szimpatikus emberhez.

Enikő, 22
"Először megpróbálom felvenni a szemkontaktust az illetővel, és sokat mosolygok rá. Ha ez még nem elég, akkor igyekszem felhívni magamra a figyelmét valamivel, például a közelében táncolok. SMS-ben és a társkeresőtökön a RandiTime.hu-n könnyebb közeledni. Ha például ismerősről van szó megkérdezem tőle, hogy mit ajánl, mit csináljak például Húsvétkor. Mindig a nő választ, de azért tök jó érzés, ha mégis a férfi teszi meg azt a bizonyos lépést..."

Kriszti, 28
"Ha magától nem hív el szórakozni, én hívom. Hogy hova, az attól függ, hogy ő mit szeret, de persze olyan helynek kell lennie, ami nekem is tetszik. Mondjuk parkba sétálni, vagy esetleg kocsmába."

Vera, 25
"Megkérdezem tőle, hogy: "Van kedved találkozni?" Vagy egyszerűen csak célzásokat teszek, hogy: "Majd egyszer összefuthatnánk.." SMS-ben vagy a RandiTime-on meg egy smile-t küldenék neki. Ez poén, és végül ő teszi meg az első lépést."

Nóri, 29
"Szépen rámosolygok, elkezdek vele szemezni, de azért azt megvárom, hogy az első lépést ő tegye meg."

Anna, 35
"Semmi esetre sem szólítom le a pasit. Miután flörtöltem vele, rajta múlik, hogy odajön-e, vagy sem."

Dóri, 27
"Inkább csak akkor teszem meg az első lépést, ha érzem rajta, hogy tetszem neki. Ebben az esetben többet beszélgetek vele. Érdeklődöm, hogy van. Ha teljesen ismeretlen, akkor csak mosollyal, vagy egy-egy tekintettel, online társkeresőn ajándékküldéssel fejezem ki, hogy tetszik."

Hozzászólások