Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Napló


Megkérdeztük az utca emberét mit tenne, ha párján nem oda illő dolgokat vesz észre, és elég érdekes válaszok jöttek:

László, 19 éves
"Megmondanám neki, ahogy gondolom. Az Ő érdeke is!"

Veronika, 22 éves
"Először csak célozgatnék, azután megkérdezném, hogy mi lenne, ha kicsit jobban adna magára, mert nekem jobban tetszene. És elkísérném vásárolni. De egyébként annyira nem számít az ilyesmi nálam.

István, 25 éves
"A szerelmemnek nem mondanám meg, mert úgy szeretem, ahogy van."

Evelin, 20 éves
"Először finoman célozgatnék rá, hogy nem áll olyan jól neki, amit fölvett. Azután megkérdezném, hogy "neked tetszik". Ha igen, és nem jön rá, hogy nekem meg nem, akkor megmondom egyenesen."

Csilla, 30 éves
"Megkérném, hogy vegyen föl valami mást, mert nekem ez vagy az nem tetszik. Szóval őszintén megmondanám. Ha igazán szeret, akkor változtat.

Péter, 22 éves
"Őszintén elmondanám neki, de kicsit lightosabb verzióban, hogy mi tetszik, és mi nem. Kb. úgy, hogy: "nagyon szeretlek, de kicsit öltözködj máshogy, mert sokaknak nem tetszik". De persze megitatnék vele előtte három sört."

Karolina, 35 éves
"Én először utalnék rá, hogy valami nem áll jól neki, azután elmondanám, hogy miért nem.

Józsi, 40 éves
"Teljesen őszintén megmondanám neki, hogy cikin néz ki. Ha megsértődik, tegye azt. Majd kibékülünk, megbocsájtja.

Csaba, 38 éves
"Ha valakibe szerelmes vagy, nem nézhet ki számodra cikin. De mondjuk, ha valami rohadt idétlent vesz föl, pl. egy halásznadrágot, vagy fél méter alapozót ken magára, akkor megmondom neki, hogy nagyon gázos, én ebben nem akarok részt venni. A gatyát, pedig leráncigálnám róla.

Laci, 27 éves
"Attól függ milyen hangulatban vagyok. Ha jó, akkor finoman mondanám meg, ha rossz, akkor kicsit keményebben. A finom verziónál először megkérdezném, hogy neki bejön-e ez a stílus, ha igen, akkor rátérnék, hogy nekem nem. Ha szeret, változtat rajta.

Hozzászólások


GaborT

  • Publikálva 7 évvel ezelőtt
Nekem az a véleményem erről hogy ha a párom jól érzi magát akkor a többi ember szava nem számít lényeg nekem tetszik és kész függetlenül attól hogy öltözikNevetés