Randitime ingyenes társkereső, a társkereső oldalak krémje

Blogok


Enique: Ha valóra válna (2012.03.27.)

Mindennap, minden percben csak Rád gondolok, behunyt szemmel azt képzelem, hogy édes szád csókolom. Szeretném, ha ez az álom nem csak álom volna, szeretném ha mindig velem lennél és tarthatnál két karodba!

Enique: Legyél velem! (2012.03.25.)

Hiányzol, pedig még csak egyszer láttalak, nem tudok másra gondolni, a szívem nélküled megszakad. Ölelnélek mindig, éjjel és nappal, legyél itt velem vagy vigyél magaddal! Szeretlek, bár ezt még félve mondom, rád vágyok mindig és rád vágyik a csókom. Szeretném ha éreznéd, hogy csak Te kellesz nekem, bújj hozzám és ölelj, legyél mindig velem!

Enique: Csak Te! (2010.07.21.)

Mikor eljön a nappal, már Rád gondolok, mikor leszáll az éjszaka, csak Rólad álmodok, Te töltöd ki minden gondolatomat, csak Te hozhatod el örök boldogságomat!

Igen,ez ténylag az.....

http://www.youtube.com/watch?v=01pOex3Q7LY

Az élet szép.

Az élet szép. Higgy nekem. Megéri, hogy megszüless, még ha fájdalmas is olykor. (...) De mindig tartsd eszedben, kis barátom, hogy holnap megvirrad, és új nap kezdődik. Az élet sehol nem áll meg. Ne zavarjanak meg azok a nyomorultak, akik úgy meghúzzák a lelküket, mint a hátizsák száját. Az ember olyan, mint a fa. Virágzik, gyümölcsöt hoz, lehullatja a levelét, aztán kezdi elölről.…

ha

sok itt a be képezelt nő na meg a sok férjes is,!! normális kapcsolatot keresek. ugye nem baj ha már az elején ősszinte vagyok.!!! szerintem te is az legyél.!!!!!!!

Én

Szia idegen! Engem Adriánnak hívnak,de hallgatok a Cecíliára is.......... Reggel felkelek,első gondolat a fejemben:KÁVÉ <ha nincs lemegyek STOP táblát reggelizni,ez segít egyenesben állni> Csodás helyen születtem,talán NÓGRÁD legszebb városában:Salgótajánban. Pompás kis hely,vannak fák,dimbes dombok,meg miegymás..... Nemszeretk sokat aludni,szóval nemigazán találsz otthon. Imádok zenét ha…

jászkisér

én egy komoly kapcsolatot akkarok !!!

Egy két kérdés és gondolat...

Kíváncsi vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy vajon miért nézegetik a lapomat hölgyek? Vajon a felhozatal érdekli őket? Azonkívül azon is elgondolkodtam, hogy itt nem szokás más gondolatait lereagálni? Hozzászólni? Megvitatni? Furcsa. Számomra a másik emberrel való kommunikáció az élet része. Szeretem tudni másoknak mi a véleménye. Nem számít, hogy idegen. Attól még lehetnek jó gondolatai. Szóval azért, …

gondolatok...

Ismerkedem az oldallal. Új vagyok. Valóban vannak az életből és más oldalakról szerzett rossz tapasztalatok. Az ember azonban nem arra született, hogy magányos legyen. Igen mint mindenki én is a társam keresem. Vajon végre rátalálok?